Information for English-speaking customers

NH-Koneet OY

NH-KONEET OY on ympäristönhoitokoneiden ammattilainen joka maahantuoja ja myy ammattilaisille ympäristönhoitoon tarkoitettuja tuotteita ja palveluja. Jos tunnistat itsesi esimerkiksi kiinteistöhuollon, seurakunnan, jalkapallo- tai golfkentän ammattilaiseksi niin tuotteemme ja palvelumme ovat sinua varten. Edustamme tuotteita ja merkkejä, jotka ovat maailmalla ja myös Suomessa hyvin tunnettuja, laadukkaita ja kestäviksi todettu. Seuraamme koko ajan alan uudistuksia ja tuotteiden kehitystä. Markkinoiden ja tarpeiden mukaan esittelemme ja markkinoimme uusia innovatiivisia tuotteita asiakkaillemme. Tarjoamme palveluja aina konehuollosta kenttäurakointiin asti. Olethan yhteydessä sillä haluamme auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa palveltavaksi!


Ajankohtaista

R&R Products -varaosat ympäristönhoitokoneisiin

24.09.17 14:19

R&R Products tarjoaa todella laajan valikoiman kulutus- ja varaosia kaikkiin eri merkkeihin ja malleihin mitä ympäristönhoitokonepuolella on! Kannattaa tutustua valikoimaan TÄSTÄ ja luoda omat tunnukset niin tilaukset välittyvät suoraan meille. Kysy lisää!

Renkaat ympäristönhoitokoneisiin

29.08.17 11:34

Valikoimassamme nyt laaja valikoima laadukkaita Carlisle -renkaita. Tutustu luetteloon tästä.

Lepaa -messut

16.08.17 19:30

Tervetuloa Lepaa -puutarhamessuille katsomaan osastollemme uusia koneita ja laitteita 17.8. - 19.8.2017. Osastomme on U82. Tervetuloa!

Lisää uutisia...

Tarjoukset

Peruzzo -tuotteet

10.05.17 00:18

Nyt kaikki Peruzzo -tuotteet erikoishintaan toukokuun 2017 loppuun asti. Peruzzo -Kelamurskain vaikka Grasshopper -ruohonleikkuriin! Tutustu mallistoon tästä.

Branson -kevättarjoukset

15.03.17 22:10

Kysy kovia kevättarjouksia Branson -traktoreista! Katso lisää esimerkiksi 5025CH -Tarjouksesta

Kumirouhe

29.02.16 22:09

Nyt kevät tarjouksessa kaikki erilaiset kumirouheen laadut ja värit! Meiltä löytyy nyt yleisimmät SBR ja EPDM -laadut ja näistä useat värit ja raekoot. Tutustu tuotteeseen tästä.

Lisää tarjouksia...

Vaihto- & esittelykoneet

bransonmaredohydromanshibaurapitchmark