Information for English-speaking customers

Urakointi

Teemme urakointeja mutta myös vuokraamme tuotteitamme! Haluatko vuokrata Imants Shockwave -syväilmastimen tai Koro Field Top Maker -pystyleikkurin? Air2G2 -paineilmastimella ILMAA juuristoon? Kysy vuokrauksesta lisää! Ohessa muutamia isompia urakointeja mitä olemme vuosien aikana tehneet!

Referenssit

Paikkakunta Toimenpide Vuosi
Helsinki Iso Kenttäparannus x 2 2014
Lappeenranta Iso Kenttäparannus 2015
Sipoo Iso Kenttäparannus 2016
Espoo Iso Kenttäparannus 2016
Nurmijärvi Syväilmastus / Katehiekoitus yms 2016
Pornainen Iso Kenttäparannus 2017
Nokia Iso Kenttäparannus 2017
Vantaa Iso Kenttäparannus  2017
Vantaa Pieni Kenttäparannus 2017
Mäntsälä Pieni Kenttäparannus 2017
Pori Syväilmastus / Katehiekoitus 2017
Kuortane Golf Pystyleikkaus 2017
Vantaa Iso Kenttäparannus 2018
Hyvinkää Iso Kenttäparannus 2018
Kangasala Iso Kenttäparannus siirtonurmella 2018
Pori Iso Kenttäparannus x 2 2018
Mäntsälä Syväilmastus / Katehiekoitus yms 2018
Masku Syväilmastus / Katehiekoitus yms 2018
Heinola Syväilmastus / Katehiekoitus yms 2018
Rauma
Helsinki
Tampere
Ikaalinen
Joutsa
Naantali
Helsinki
Helsinki
Pori
Vantaa
Viheriöremontti siirtonurmella
Siirtonurmiasennus Olympiastadion
Ratinan kentän kuorinta / pohjat
Iso Kenttäremontti
Iso kenttäremontti & Kastelujärjestelmä
Siirtonurmiasennus Kultaranta
Salaojienteko Jalkapallokenttä
Salaojien & Kastelujärjestelmä Jalkapallokenttä
Iso kenttäremontti & Kastelujärjestelmä
3kpl Viheriöiden siirtonurmiasennus Keimola Golf
2018
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019
2019

 

Syväilmastus

Nykyaikaisella syväilmastuksella tarkoitetaan veitsi-ilmastusta 25 cm syvyyteen. Shockwave -ilmastimella saadaan tehtyä jatkuva ja syväviilto aina 25 cm asti. Ilmastusvaikutus kestää erittäin pitkään ja jalkapallokenttä on pelattavissa lähes välittömästi hoitotoimenpiteen jälkeen. Syvä ja jatkuvaviilto toimii näin ollen myös "pinta" salaojana. Erittäin monissa paikoissa Shockwave-ilmastuksen jälkeen vesi on hävinnyt jalkapallokentän pinnalta lähes välittömästi ja ilmastus vaikutuksen pystyy tuntemaan heti. Shockwave -ilmastin "heiluttaa" maata myös sivuttaissuunnassa minkä takia ilmastusvaikutus tehostuu.

Veitsi-ilmastuksella parannetaan juuriston hapensaantia, veden ja ravinteiden painumista juuristolle sekä pieneliöiden hengityskaasujen vapautumista ilmakehään!

Perinteisellä Tappi- tai Holkki-ilmastuksella ei päästä samanlaiseen lopputulokseen ja ilmastusvaikutukseen. Ota käyttöön uudempi ja modernimpi ilmastusmenetelmä! Otathan yhteyttä!

Siirry tuotesivulleKysy

Pieni -Kenttäparannus

Tällä kenttäparannuksella poistat noin 70% kylänurmikasta ja muista rikkaruohoista. Samalla kenttä voidaan pystyleikata, harjata, hiekoittaa, syväilmastaa eli palautetaan kuohkeus/veden läpäisevyys ja kenttä kylvetään uudestaan. Jalkapallokenttä on taas pelattavissa 3-5 viikossa.

Tämä on mahdollista Koro by Imants Universe -teräakselilla, joka poistaa matalakasvuisen kylänurmikan erittäin tehokkaasti ja jättää "hyvän" ja vahva juurisen ruohon edelleen kasvamaan. 

Kylänurmikka on EI haluttu rikkaruoho, joka viihtyy tiivistyneissä ja huonosti vettä läpäisevissä nurmilla. Kylänurmikkaa tulee jalkapallokentille väkisinkin ja sitä pitää hallita! Jos kylänurmikkaa ja rikkaruohoja on jo paljon niin niistä ei pääse eroon muutenkuin tällä tai Täydellisellä -Kenttäparannuksella. Samaa menetelmää käytetään jo lähes kaikissa euroopan kovimmissa jalkapallomaissa aina kauden päätyttyä tai kesken kauden. Otathan yhteyttä ja laitetaan kenttä kuntoon nykyaikaisilla menetelmillä!

Siirry tuotesivulleKysy

Iso -kenttäparannus

Tällä kenttäparannuksella poistat noin 95 - 98 % kylänurmikasta ja muista rikkaruohoista. Samalla kenttään laitetaan uutta kasvuhiekkaa suunnilleen saman verran kuin otetaan pois Koro by Imants Field Top Maker -koneella ja Terra Plane -teräakselilla, noin 80 - 100 tonnia. Tämän jälkeen kenttä syväilmastetaan noin 25 cm syvyyteen eli palautetaan kuohkeus/ilmavuus/veden läpäisevyys. Sitten käyttäen Recycling Dresser -katehiekannostajaa / ilmastoijaa vanhaa katehiekkaa/kasvukerrosta nostetaan uudelleen pintaan ja uutta hiekkaa siirretään alempiin kerroksiin. Tämän jälkeen kenttä tasataan, kenttä kylvetään uudestaan ja kevyesti jyrätään. Jalkapallokenttä on taas pelattavissa 4-6 viikossa. 

Tämä on mahdollista Koro by Imants Field Top Maker koneella ja Terra Plane -teräakselilla, joka poistaa matalakasvuisen kylänurmikan erittäin tehokkaasti ja siististi säilyttäen kentän pinnanmuodot. 

Kylänurmikka on EI haluttu rikkaruoho, joka viihtyy tiivistyneissä ja huonosti vettä läpäisevissä nurmilla. Kylänurmikkaa tulee jalkapallokentille väkisinkin ja sitä pitää hallita! Jos kylänurmikkaa ja rikkaruohoja on jo paljon niin niistä ei pääse eroon muutenkuin tällä Isolla-Kenttäparannuksella. Samaa menetelmää käytetään jo lähes kaikissa Euroopan kovimmissa jalkapallomaissa aina kauden päätyttyä. Otathan yhteyttä ja laitetaan kenttä kuntoon nykyaikaisilla menetelmillä!

Hyödyt:
-Kylänurmikan ja muiden rikkaruohojen poisto
-Kuidun poistaminen
-Nopeasti jälleen pelattavissa, noin 6-8 viikkoa
-Taloudellinen
-Epätasaisuuden (kuoppine) tasoittaminen
-Kasvukerroksen tiiviyden poistaminen ja muokkaus (palautetaan optimaalinen tilanne)
-Kestää tämän jälkeen paljon enemmän kuormitusta
-Kestää enemmän vesisadetta (veden läpäisevyys paranee)
-Kestää enemmän kuivuutta & kylmyyttä
-Tarvitsee vähemmän lannoitteita & kasvinsuojeluaineita
-Vesitalous juuristolle paranee
-Sadettimien korjaus samalla
 

 

 

 

 

 

Siirry tuotesivulleKysy

Pystyleikkaus

Pystyleikkurilla saadaan harvennettua kasvustoa ja poistettua nurmen vaakakasvusto. Samalla parannetaan veden, ravinteiden ja ilman kulkeutumista nurmen juurille.

Nyt myös mahdollisuus kerätä ajon aikana kuitujäte suoraan peräkärryn lavalle! Tämän mahdollistaa Koro Field Top Maker -pystyleikkuri! Kysy lisää Urakointia / Vuokrausta! Sopii hyvin myös Golf-kenttien väylille!

Siirry tuotesivulleKysy

Katehiekan levitys

Teemme katehiekan levitystä tarkkuuslevittimellä, jolloin saadaan tasainen kerros katehiekkaa! Katehiekalla saadaan muutettua hieman kentän rakennetta. Voidaan tehdä syväilmastuksen yhteydess, jolloin katehiekka painuu paremmin kenttärakenteisiin!

Siirry tuotesivulleKysy

Paikkokylvö

Paikkokylvämisellä varmistat tasaisen ja tuuhen kasvuston läpi pitkän kauden! Sopii hyvin tehtäväksi katehiekoituksen yhteydessä!

Siirry tuotesivulleKysy

Syväpuhdistus

Syväpuhdistus poistaa nukassa ja rouheessa olevat pölyt, liat ja roskat pois! Suositellaan tehtäväksi min 2-3 vuodessa! Samalla voidaan tehdä kumirouheen lisäys!

Siirry tuotesivulleKysy

Lannoitus

Teemme myös jalkapallokenttien lannoituksia! Kysy lisää!

Siirry tuotesivulleKysy

Pintapuhdistus

Pelkkä harjaaminen ei riitä! Tekonurmikentän puhdistaminen on tärkeää kaikista irto roskista ja liasta! Kentän puhtaana pitäminen pidentää kentän käyttöikää huomattavasti!

Siirry tuotesivulleKysy

Kumirouheen lisäys

Valikoimissamme on kaikki yleisimmät kumirouheet SBR ja EPDM -laadut ja eri raekoot. Suosittelemme että ensin teemme syväpuhdistuksen ja se jälkeen levitämme halutun määrän kumirouhetta!

Siirry tuotesivulleKysy

Air 2g2 -ilmastin

Air2G2 on hydrostaattisella voimansiirrolla kulkeva kolmella ilmapiikkisuuttimella varustettu ilmastin golf- ja jalkapallokentille. Erityisesti tiivistyneille alueille, joissa nurmen juuriston ilmaolosuhteet ovat huonot. Paineilma voidaan ruiskuttaa joko 18 cm tai 25 cm syvyyteen. Paineilma leviää sekä vaakatasossa että pystysuunnassa ja sen ilmastusvaikutus kattaa 1,5m x 0,35m kokoisen alueen. Pienen pintapaineen ansiosta renkaat eivät jätä myöskään jälkiä nurmeen. Hydrostaattisen voimansiirron ansiosta konetta voidaan hallita helposti käsillä ja sillä voidaan ajaa eteen ja taaksepäin. Asetukset määritetään tietokoneennäytöltä.

Siirry tuotesivulleKysy

Siirtonurmiasennus

Asennamme siirtonurmea pihoille, jalkapallo- ja golf-kentille. Pystymme asentamaan maxirullaa, joka on jopa 100cm leveä. Yleensä levitämme 80cm leveää siirtonurmea. Meidän kauttamme saat myös laadukkaan siirtonurmen! Kysy lisää

Siirry tuotesivulleKysy

Siirtonurminosto

Nostamme siirtonurmea nostokoneella ja sitten se voidaan siirtää johonkin toiseen paikkaan! Kysy lisää palvelusta!

Siirry tuotesivulleKysy
pitchmarkvredomaredocampeyshibaura