Information for English-speaking customers

Urakointi

Syväilmastus

Nykyaikaisella syväilmastuksella tarkoitetaan veitsi-ilmastusta 25 cm syvyyteen. Shockwave -ilmastimella saadaan tehtyä jatkuva ja syväviilto aina 25 cm asti. Ilmastusvaikutus kestää erittäin pitkään ja jalkapallokenttä on pelattavissa lähes välittömästi hoitotoimenpiteen jälkeen. Syvä ja jatkuvaviilto toimii näin ollen myös "pinta" salaojana. Erittäin monissa paikoissa Shockwave-ilmastuksen jälkeen vesi on hävinnyt jalkapallokentän pinnalta lähes välittömästi ja ilmastus vaikutuksen pystyy tuntemaan heti. Shockwave -ilmastin "heiluttaa" maata myös sivuttaissuunnassa minkä takia ilmastusvaikutus tehostuu.

Veitsi-ilmastuksella parannetaan juuriston hapensaantia, veden ja ravinteiden painumista juuristolle sekä pieneliöiden hengityskaasujen vapautumista ilmakehään!

Perinteisellä Tappi- tai Holkki-ilmastuksella ei päästä samanlaiseen lopputulokseen ja ilmastusvaikutukseen. Ota käyttöön uudempi ja modernimpi ilmastusmenetelmä! Otathan yhteyttä!

Siirry tuotesivulleKysy

Pieni -Kenttäparannus

Tällä kenttäparannuksella poistat noin 70% kylänurmikasta ja muista rikkaruohoista. Samalla kenttä voidaan pystyleikata, harjata, hiekoittaa, syväilmastaa eli palautetaan kuohkeus/veden läpäisevyys ja kenttä kylvetään uudestaan. Jalkapallokenttä on taas pelattavissa 3-5 viikossa.

Tämä on mahdollista Koro by Imants Universe -teräakselilla, joka poistaa matalakasvuisen kylänurmikan erittäin tehokkaasti ja jättää "hyvän" ja vahva juurisen ruohon edelleen kasvamaan. 

Kylänurmikka on EI haluttu rikkaruoho, joka viihtyy tiivistyneissä ja huonosti vettä läpäisevissä nurmilla. Kylänurmikkaa tulee jalkapallokentille väkisinkin ja sitä pitää hallita! Jos kylänurmikkaa ja rikkaruohoja on jo paljon niin niistä ei pääse eroon muutenkuin tällä tai Täydellisellä -Kenttäparannuksella. Samaa menetelmää käytetään jo lähes kaikissa euroopan kovimmissa jalkapallomaissa aina kauden päätyttyä tai kesken kauden. Otathan yhteyttä ja laitetaan kenttä kuntoon nykyaikaisilla menetelmillä!

Siirry tuotesivulleKysy

Iso -kenttäparannus

Tällä kenttäparannuksella poistat noin 95 - 98 % kylänurmikasta ja muista rikkaruohoista. Samalla kenttään laitetaan uutta kasvuhiekkaa suunnilleen saman verran kuin otetaan pois Koro by Imants Field Top Maker -koneella ja Terra Plane -teräakselilla, noin 80 - 100 tonnia. Tämän jälkeen kenttä syväilmastetaan noin 25 cm syvyyteen eli palautetaan kuohkeus/ilmavuus/veden läpäisevyys. Sitten käyttäen Recycling Dresser -katehiekannostajaa / ilmastoijaa vanhaa katehiekkaa/kasvukerrosta nostetaan uudelleen pintaan ja uutta hiekkaa siirretään alempiin kerroksiin. Tämän jälkeen kenttä tasataan ja kenttä kylvetään uudestaan. Jalkapallokenttä on taas pelattavissa 4-6 viikossa. 

Tämä on mahdollista Koro by Imants Field Top Maker koneella ja Terra Plane -teräakselilla, joka poistaa matalakasvuisen kylänurmikan erittäin tehokkaasti ja siististi säilyttäen kentän pinnanmuodot. 

Kylänurmikka on EI haluttu rikkaruoho, joka viihtyy tiivistyneissä ja huonosti vettä läpäisevissä nurmilla. Kylänurmikkaa tulee jalkapallokentille väkisinkin ja sitä pitää hallita! Jos kylänurmikkaa ja rikkaruohoja on jo paljon niin niistä ei pääse eroon muutenkuin tällä Isolla-Kenttäparannuksella. Samaa menetelmää käytetään jo lähes kaikissa Euroopan kovimmissa jalkapallomaissa aina kauden päätyttyä. Otathan yhteyttä ja laitetaan kenttä kuntoon nykyaikaisilla menetelmillä!

Siirry tuotesivulleKysy

Pystyleikkaus

Pystyleikkurilla saadaan harvennettua kasvustoa ja poistettua nurmen vaakakasvusto. Samalla parannetaan veden, ravinteiden ja ilman kulkeutumista nurmen juurille.

Siirry tuotesivulleKysy

Katehiekan levitys

Teemme katehiekan levitystä tarkkuuslevittimellä, jolloin saadaan tasainen kerros katehiekkaa! Katehiekalla saadaan muutettua hieman kentän rakennetta. Voidaan tehdä syväilmastuksen yhteydess, jolloin katehiekka painuu paremmin kenttärakenteisiin!

Siirry tuotesivulleKysy

Paikkokylvö

Paikkokylvämisellä varmistat tasaisen ja tuuhen kasvuston läpi pitkän kauden! Sopii hyvin tehtäväksi katehiekoituksen yhteydessä!

Siirry tuotesivulleKysy

Syväpuhdistus

Syväpuhdistus poistaa nukassa ja rouheessa olevat pölyt, liat ja roskat pois! Suositellaan tehtäväksi min 2-3 vuodessa! Samalla voidaan tehdä kumirouheen lisäys!

Siirry tuotesivulleKysy

Lannoitus

Teemme myös jalkapallokenttien lannoituksia! Kysy lisää!

Siirry tuotesivulleKysy

Pintapuhdistus

Pelkkä harjaaminen ei riitä! Tekonurmikentän puhdistaminen on tärkeää kaikista irto roskista ja liasta! Kentän puhtaana pitäminen pidentää kentän käyttöikää huomattavasti!

Siirry tuotesivulleKysy

Kumirouheen lisäys

Valikoimissamme on kaikki yleisimmät kumirouheet SBR ja EPDM -laadut ja eri raekoot. Suosittelemme että ensin teemme syväpuhdistuksen ja se jälkeen levitämme halutun määrän kumirouhetta!

Siirry tuotesivulleKysy
r&rstigawiedenmannpitchmarkhydroman