Information for English-speaking customers

Yritys

Historia

NH-KONEET OY on vuonna 2007 perustettu ammattiasiakkaiden ympäristöhoitokoneiden ja niiden lisälaitteiden ja varusteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin. Yrityksen alusta asti erilaisten kulutusosien myynti on ollut suuressa roolissa yrityksen liikevaihdossa. Asiakkaina on alusta asti ollut golf-kentät, kunnat, kaupungit, seurakunnat ja myös yksityishenkilöt. Pääpaino on kuitenkin aina ollut ammattiasiakkaissa.

Tänään

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima koostuu sekä kuluttaja että ammattiasiakas puolella hyvin maailmallakin tunnetuista ja erittäin laadukkaista tuotteista. Omassa maahantuonnissa ja edustuksessamme ovat esimerkiksi seuraavat valmistajat ja yritykset kuten Peruzzo, AFT, Earthway, Dakota, Imants, Shibaura, Rotomec, ja Richard Campey Turfcare ltd. Kehitämme ja laajennamme tuotevalikoimaamme tarpeen ja tilanteen mukaan.

Nykyään yrityksemme on hyvin tunnettu golf-kenttien keskuudessa laajasta ja monipuolisesta kulutusosavalikoimasta. Erityisesti golf-kenttien ilmastukseen tarkoitetut holkit ja piikit ovat käytössä monella golf-kentällä. Myös erilaiset lisälaitteet, koneet ja varusteet ovat löytäneet tiensä jalkapallokentille ja seurakunnille.

Arvot

Yrityksemme arvot ovat: Palveleva, Luotettava ja Nopea. Tämän vuoksi haluamme aina itse varustella, tarkistaa ja koekäyttää tuote ennen asiakkaalle toimittamista. Toimitamme isommat tuotteet asiakkaalle omalla kuorma-autolla ja samalla annamme asiakkaalle käyttöopastuksen. Haluamme myös jatkuvasti kehittää toimintaamme. Asiakkailta saadut kehitysideat huomioidaan ja seuraavan kerran parannamme siltä osin toimintaamme.

Lisää linkille sopiva teksti tähän

Rahoitus

Pystymme tarjoamaan erittäin monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja leasing -ohjelmasta osamaksuun. Kysy rahoitusta myös pienempiin koneisiin!

Tuotteiden lähettäminen

Olemme neuvotellet hyvät sopimukset Itellan ja Schenkerin kanssa tavaroiden ja tuotteiden lähettämisestä. Lähetetyt tuotteet tulevat perille nopeasti ja varmasti.

Huutokauppaehdot

Tervetuloa palveltavaksi Nurmijärven myymäläämme, kahvipannu on aina kuumana!

Yhteystiedot

NH-KONEET OY
Kuusimäentie 13, 01900 Nurmijärvi
Myynti: Jorma 040 764 7936
Talous: Kirsi 040 827 2302
Huolto: Lauri 044 270 0374
nh-koneet@nh-koneet.com
etunimi@nh-koneet.com

Myymälämme on auki

Arkisin
09.00 - 16.00

Lauantaisin
-

Verkkolaskuosoitteemme: Operaattori: Opus Capita Solutions Välittäjä tunnus: E204503 Verkkolaskuosoite: 003721330893

Me sosiaalisessa mediassa

Kartalla

campeyvredoimantsmaredowiedenmannr&rperuzzopitchmarkshibaurastiga
maredostigashibauracampeywiedenmann